У обласний центр на місце постійної дислокації прибула 204-та севастопольська бригада тактичної авіації імені Олександра Покришкіна. Урочиста зустріч (на знімку) військових відбулася на Театральному майдані Луцька.

 

Після анексії Криму бригаду з аеродрому «Бельбек» тимчасово перевели в Миколаївську область, а відтепер рідним домом льотчиків стане Луцьк. Рішення про це ухвалив Кабінет Міністрів, оскільки місто має інфраструктуру для розміщення бойової авіації, яка залишилися тут після розформування 806-го бомбардувального полку, з яким пов’язана доля тисяч лучан. Тож не дивно, що на майдані, де вишикувалися військові, було багато сивочолих ветеранів Збройних Сил, членів їхніх родин, дітей. Усі вони з радістю вітали повернення в Луцьк «крилатих» воїнів. Сподіваємося, що держава і місцеві органи влади подбають про те, щоб створити їм хороші умови для служби, навчання і побуту.
Промовці відзначали, що розміщення в Луцьку бригади тактичної авіації сприятиме зміцненню протиповітряної оборони держави на північно-західному напрямку.

Фото інтернет-видання «Волинські новини».