Постанова Верховної Ради України


З метою забезпечення реалізації вимог статті 159 Конституції України у процесі розгляду законопроекту про внесення змін до статті 80 Конституції України (щодо недоторканності народних депутатів України) (реєстр. № 7203), у зв’язку з Висновком Конституційного Суду України від 19 червня 2018 року у справі за зверненням Верховної Ради України про надання висновку щодо відповідності цього законопроекту вимогам статей 157 і 158 Конституції України, відповідно до статті 150 Регламенту Верховної Ради України Верховна Рада України постановляє:
1. Установити строк:
1) подання пропозицій та поправок до законопроекту - до 19 жовтня 2018 року (включно);
2) опрацювання комітетами Верховної Ради України з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України, з питань бюджету, з питань запобігання і протидії корупції, з питань європейської інтеграції пропозицій та поправок до законопроекту та надання висновків Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя в період до 7 листопада 2018 року (включно).
2. Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя опрацювати пропозиції та поправки до законопроекту та організувати надання народним депутатам України документів, передбачених частиною третьою статті 150 Регламенту Верховної Ради України, у період до 21 листопада 2018 року (включно).
3. Провести розгляд законопроекту про внесення змін до статті 80 Конституції України (щодо недоторканності народних депутатів України) (реєстр. № 7203) на пленарному засіданні Верховної Ради України не раніше ніж через сім днів після надання народним депутатам України відповідних висновків комітетів Верховної Ради України.
4. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.

Голова Верховної Ради України А. ПАРУБІЙ.

м. Київ,
20 вересня 2018 року.
№ 2557-VIII.