Чернігів:

На нараді у міського голови комунальники Чернігова відзвітували про підготовку до зими. За даними управління ЖКГ, місто практично готове до опалювального періоду. Це стосується і житлового фонду, і теплопостачальних підприємств, і служб, що відповідають за життєдіяльність міста.
У Чернігові частина ОСББ долучилися до міських програм утеплення будинків. Завдяки цьому в 11 багатоквартирних будинках за цими програмами проведено ремонтних робіт на суму 9 млн гривень, з яких міський бюджет сплатив майже 5 млн гривень. Практично всі будинки в Чернігові обладнані засобами обліку теплової енергії, готові до роботи всі котельні. За кошти міського бюджету відремонтовано 30 тисяч метрів квадратних покрівель.
КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірми «ТехНова» має кількамісячний запас вугілля для забезпечення роботи ТЕЦ і готова включатись в опалювальний період. Обидва теплопостачальні підприємства міста — «Облтеплокомуненерго» та «ТехНова» — ще проводять роботи із заміни мереж по місту. Закінчити їх вони мають у найближчі тижні. Наразі заміна мереж виконана трохи більш як на 60 відсотків від запланованого.