ІВАНО-ФРАНКІВСЬК:

Кабінет Міністрів затвердив розпорядження № 817, яким передбачено 10 млн грн на продовження ремонту дороги загального користування державного значення Р-62 Криворівня — Чернівці. Йдеться про найпроблемнішу ділянку шляху біля села Великий Рожин.
Цьому передувало звернення Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області до Укравтодору із проханням виділити 10 млн грн для продовження поточного середнього ремонту на дорозі Р-62 Криворівня — Чернівці. Таким чином, на замовлення САДу підрядне підприємство продовжить у жовтні—листопаді розпочаті ще торік ремонтні роботи. Тоді за кошти державного бюджету відремонтовано частину цієї дороги на межі Чернівецької та Івано-Франківської областей у Косівському та Верховинському районах.
Також Служба автомобільних доріг підготувала пропозиції до Укравтодору щодо внесення до плану ремонту доріг країни на наступний рік завершення ремонту Р-62 Криворівня — Чернівці у цих двох районах.
Дорога Криворівня — Чернівці важлива тим, що сполучує Путильський район із обласним центром Буковини, а також єднає Верховинський і Косівський райони. Майже на межі Чернівецької та Івано-Франківської областей, між селами Тюдів і Великий Рожин на Сокільській горі, височіє пам’ятник Тарасу Шевченку над Черемошем. Ця місцевість Карпат, зі скелястими горами, річкою та величавим постаментом, є надзвичайно привабливою для туристів.