ЧЕРНІГІВ:

Біля північного кордону України Росія розміщує ще одну військову частину. Про це повідомляє інтернет-видання «Брянск Today». Раніше у Клинці, що також біля кордону з Україною, була перекинута мотострілкова частина.

Цю ж планують розмістити найближчим часом у містечку Унеча, яке розташоване на історичних землях української Стародубщини. Як повідомляє видання, вирішувати питання розміщення військової частини приїхали заступник командувача війська Західного військового округу генерал-лейтенант Андрій Булига, заступник губернатора Брянської області Сергій Сєргєєв і військовий комісар області Андрій Соломенцев. Вони прийняли рішення розмістити військову частину в приміщенні колишньої залізничної лікарні. Звідки військова частина буде перебазована — не повідомляється.
Натомість офіційний сайт Унечі повідомляє з посиланням на слова згаданого російського генерал-лейтенанта, що «у війська Західного округу поставили майже п’ять тисяч одиниць нового і модернізованого озброєння. Це дало можливість покращити оснащення сучасною зброєю з 39 до 54 відсотків».