Педагогічний колектив, учні та дирекція Сколівської ЗОШ І—ІІІ ступенів написали лист-подяку народному депутату фракції «Народний фронт» Михайлу Хмілю за допомогу в організації кількох проектів у школі.
Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної організації партії.

Директор Сколівської загальноосвітньої школи І—ІІІ ступенів Олександра Дмитрух зазначила, що мрії учнів їхньої школи збуваються. «Успішна реалізація кількох проектів — «Спортивна кімната у школі», «Кухонне обладнання для їдальні», «Охоронна сигналізація» — була б неможлива без вашої участі. Ваша допомога — це не тільки матеріальний внесок, ви подарували радість, надію і втілену дитячу мрію», — йдеться у листі-подяці.
Загалом на встановлення зазначеного оснащення, як повідомляє прес-служба «Народного фронту» було спрямовано 200 тисяч гривень. Відтепер у спортивній кімнаті учні можуть займатися на біговій доріжці, велотренажерах та грати в настільний теніс.
«Тішить, що тренажери та інший інвентар лише допомагають дітям, які здобувають медалі, досягають нових висот і перемагають. Радий, що керівництво школи цьому всіляко сприяє», — підсумував Михайло Хміль.