Футбол. Ліга чемпіонів. Груповий етап. 3-й тур. 24 жовтня.

Ліонель Мессі з сином задоволені грою «Барселони».

Фото uefa.com

Група А. «Брюгге» (Бельгія) — «Монако» (Франція). 1:1. «Боруссія» (Німеччина, Дортмунд) — «Атлетіко» (Іспанія, Мадрид). 4:0. «Боруссія» — 9 очок, «Атлетіко» — 6, «Монако», «Брюгге» — по 1.
Група В. ПСВ (Нідерланди, Ейндговен) — «Тоттенгем» (Англія, Лондон). 2:2. «Барселона» (Іспанія) — «Інтер» (Італія, Мілан). 2:0. «Барселона» — 9, «Інтер» — 6, ПСВ, «Тоттенгем» — по 1.
Група С. ПСЖ (Франція) — «Наполі» (Італія). 2:2. «Ліверпуль» (Англія) — «Црвена Звєзда» (Сербія, Белград). 4:0. «Ліверпуль» — 6, «Наполі» — 5, ПСЖ — 4, «Црвена Звєзда» — 1.
Група D. «Галатасарай» (Туреччина, Стамбул) — «Шальке-04» (Німеччина, Гельзенкірген). 0:0. «Локомотив» (РФ, Москва) — «Порту» (Португалія). 1:3. «Порту» — 7, «Шальке-04» — 5, «Галатасарай» — 4, «Локомотив» — 0.

***

Дортмундці виграли всуху третій матч поспіль і випереджають мадридців на три очки. У першому таймі «Боруссія» вийшла вперед. Потужного удару завдав Аксель Вітсель, і від рикошету м’яч влучив у ворота.
Після перерви дубль оформив Рафаел Геррейру, між голами якого відзначився також Джейдон Санчо. Ашраф Гакимі зробив три результативні передачі. У разі перемоги в Іспанії за два тижні «Боруссія» достроково посяде перше місце.
«Барселона» йде за максимальним графіком, досить впевнено здолавши вдома «Інтер» навіть без травмованого Ліонеля Мессі, який спостерігав за матчем з трибуни. У першому таймі рахунок відкрив Рафінья, котрий у минулому сезоні грав за «Інтер» на правах оренди. Остаточний результат встановив Жорді Альба. Перемога в Мілані також принесе «Барсі» перше місце в групі.
«Ліверпуль» вийшов у лідери. Причому в воротах суперника розписалися всі три форварди червоних. Роберто Фірміно відкрив рахунок за допомогою рикошету. Дубль оформив Могаммед Салаг, у другому випадку відзначившись з пенальті. Це був 50-й гол єгиптянина за «Ліверпуль». Садьо Мане не реалізував спробу з 11 метрів на 77-й хвилині, однак згодом усе-таки вразив ворота сербського клубу.
ПСЖ у доданий час врятувався від поразки вдома від «Наполі». Рятівний гол забив Ангель Ді Марія. А от «Локомотив» зазнав третьої поразки поспіль і загруз на останньому місці в групі.

Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.