«Побратимство Дармштадт—Ужгород» — так називається фотовиставка, яка відкрилася у фойє Ужгородської міської ради.

— Мета представлених світлин — нагадати історію побратимства обласного центру Закарпаття та німецького міста: з чого і як усе починалося. Адже цим дружнім зв’язкам виповнилося 26 років, — сказав інтегрований експерт із розвитку побратимства Мартін Ройтер.
Виставка триватиме в міськраді, інформує її прес-служба, до 2 листопада. Вона проходить у рамках Тижнів Німеччини в Україні, які передбачають понад 80 заходів у 14 містах України.
Заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак сказав, що серед фотографій виставки є й афіша ХІХ Всесвітніх дитячих Олімпійських ігор, які проходили в Ужгороді в 1990 році. Він також нагадав, що лише кілька днів тому група ужгородців повернулася з Дармштадта, де оговорювали деталі спільних проектів наших міст-побратимів, а вони — продовження і майбутнє нашої співпраці. Розповів і про те, що під час роботи нашої делегації в Дармштадті Генеральний консул України у Франкфурті Алла Польова зазначила, що Ужгород — один із небагатьох обласних центрів України, який має місто-побратим у Німеччині.

Ужгород.