Прикордонне місто Могилів-Подільський, що на лівому березі Дністра на Вінниччині, знайшло ще одного побратима — укладено угоду про співпрацю з містечком Цриквениця Республіки Хорватія.
Документ підписано під час перебування хорватської делегації у Могилеві-Подільському. Її представляли депутати Цриквениці на чолі з головою комітету з міжнародного співробітництва міської ради Даворіном Борчаком. За словами міського голови Могилева-Подільського Петра Бровка, з партнерами обговорили питання майбутньої співпраці насамперед у сфері культури і освіти. Зокрема, досягнуто домовленості про оздоровлення дітей могилівчан на березі Адріатичного моря. Перш за все тих, чиї батьки загинули на Донбасі чи брали участь у бойових діях. «Хорватія — благодатний край для оздоровлення, — зазначив один із учасників делегації з Цриквениці. — Віримо, що дітям сподобається, вони не тільки оздоровляться фізично, а й отримають багато цікавих вражень».
Петро Бровко повідомив гостям, що хорватське місто уже сьомий побратим Могилева-Подільського. Раніше угоди про економічні і культурні зв’язки укладено з польськими містами Конське і Шрьоди, словацьким Шалем, італійською Каврильєю, румунськими Пітештами та молдовськими Бельцами.

Вінницька область.