Делегація Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області 7—9 листопада взяла участь у Міжнародному форумі з будівництва, експлуатації та проектування автомобільних доріг і мостів. Його щороку проводить «Укравтодор». Тут було представлено сучасну техніку вітчизняного і закордонного виробництва (більшість зразків уже працюють на об’єктах Прикарпаття).

Начальник Служби автомобільних доріг у Івано-Франківській області Василь Буджак, керівник проектної групи ТОВ «Хімлаборреактив» Алла Времере, начальник лабораторії з контролю якості виробництва САД Олександр Проник, заступник начальника САД Олександр Голод (справа наліво).

«Ми провели перемовини з керівництвом проектної групи ТОВ «Хімлаборреактив», яка репрезентує у нашій країні сучасне обладнання та передові технології досліджень і випробувань німецької фірми «Матіст». Спільно з керівником компанії Аллою Времере ознайомилися з роботою автоматичної установки «Гамбурзьке колесо». Наша співпраця із представництвом «Матіст» в Україні триває вже кілька років і дала змогу оновити та оснастити лабораторію служби найсучаснішим обладнанням», — розповів начальник Служби автодоріг у Івано-Франківській області Василь Буджак.

Людмила СТРАЖНИК.
Фото надано Службою автомобільних доріг у Івано-Франківській області.