За добу (станом на 13.11) російські окупанти 9 разів відкривали вогонь по наших військових. Двічі — із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими угодами. За даними пресс-центру штабу ООС, противник вів прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї та мінометів.
Бойовики гатили в районах населених пунктів Золоте, Троїцьке, Верхньоторецьке, Красногорівка, Степне, Березове та Водяне. Вогневі нальоти із застосуванням мінометів калібру 82 мм окупанти здійснили по опорних пунктах поблизу Троїцького та хутора Вільний, що на попаснянському напрямку.
«Під час бойових дій один військовослужбовець дістав легке поранення. За даними розвідки, одного окупанта знищено, ще двох — поранено», — йдеться в повідомленні штабу.
За інформацією керівника ГІ «Права Справа» Дмитра Снєгирьова, Росія продовжуватиме агресію проти України і санкції її не зупинять. «Москва чітко йде на загострення ситуації на Донбасі. Кремль не просто визнає результати незаконних виборів в ОРДЛО. Мовиться про легітимізацію псевдореспублік, їх визнання. Перший крок до їх визнання Росія зробила тоді, коли запропонувала запросити на Радбез ООН представників окупаційних адміністрацій, коли розглядали питання незаконності виборів», — зазначив він.