У комунальних закладах Рівненської обласної ради відбудеться низка заходів, присвячених трагічній сторінці нашої історії — річниці Голодомору.
Так, 21 листопада у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці розпочнеться вечір-реквієм «Навічно в пам’яті народній», а 21-30 листопада триватиме виставка-інсталяція англомовних документів, пов’язаних з темою Голодомору. На вечір скорботи «Чорна сповідь моєї Вітчизни» 22 листопада запросила студентів технічного коледжу Національного університету водного господарства і природокористування Рівненська обласна бібліотека для молоді. Цього ж дня в бібліотеці проведуть вечір пам’яті «Рік 33... Голод». А впродовж наступного тижня у книгозбірні діятимуть книжково-ілюстративні виставки «Вогонь скорботи в серці навіки» та «Страта голодом».
Заходи до Дня пам’яті жертв Голодомору підготував також Рівненський обласний краєзнавчий музей. З 19 листопада тут експонуватиметься виставка «Забуттю не підлягає». А 23 листопада наукові працівники музею розкажуть про цю трагічну сторінку історії України вихованцям Рівненського навчально-реабілітаційного центру «Особлива дитина».