ТЕРНОПІЛЬ:

Цього року Головне управління ДФС в області вперше взяло участь у доброчинному аукціоні, який відбувся у Тернопільському національному економічному університеті. Як розповів очільник відомства Ігор Комендат, Головне управління ДФС в Тернопільській області та ТНЕУ поєднує багаторічна та тривала співпраця: «Я випускник цього навчального закладу. І можу запевнити, що здобуті там знання, уміння та навички — відмінна основа для роботи в державних органах». За його словами, студенти економічного університету є постійними відвідувачами фіскальної установи. Тут вони знайомляться з майбутньою професією, набувають досвіду, удосконалюють свої знання.

Юнаки та дівчата, які навчаються у ТНЕУ, часто є волонтерами, вірними помічниками працівників фіскальної служби під час деклараційних, інформаційних кампаній. Він також запевнив, що співпраця з молоддю — один із пріоритетних напрямів діяльності відомства. «Вважаю за доцільне наголосити, що кращих випускників ми чекаємо у своїх лавах», — резюмував Ігор Комендат.
Для участі у торгах був представлений офіційний м’яч Федерації баскетболу України, підписаний гравцями та головним тренером Дмитром Забірченком, екс-капітаном збірної України — команди БК «Тернопіль-ТНЕУ».
До продажів з-під молотка долучилися проректори, декани факультетів, директори інститутів, завідувачі кафедр, керівники і колективи структурних підрозділів, професорсько-викладацький колектив ТНЕУ.
Загалом на аукціоні продали майже 150 лотів. Серед них — ікони, картини, посуд, спортивні товари, книжки, декоративні вироби, скретч-мапи, фотоколажі, статуетки, намиста, товари для дому, солодощі, подарункові сертифікати. Виручені кошти спрямують на реалізацію та підтримку молодіжних ініціатив у цьому закладі вищої освіти.

Фото надано прес-службою Головного управління ДФС у Тернопільській області.