У Кременчуцькому навчально-виховному комплексі, що об’єднує школу № 15 і ясла-садок комбінованого типу, почав працювати басейн. Цієї події тут чекали майже два роки, тобто з моменту відкриття закладу.

Однак сучасні вимоги до облаштування таких оаз для водних процедур досить жорсткі. Тож задля того щоб їх задовольнити та, власне, створити належні санітарні та інші умови для малечі, дорослим довелося докласти неабияких зусиль і коштів. Зокрема, цьогоріч на придбання спеціального обладнання та реактивів із міського бюджету виділили 178 тисяч гривень. Після виконання необхідних робіт басейн наповнився веселими дитячими голосами. Його відвідують вихованці старшої групи садочка та, звісно, школярі.
Усі вони мають змогу користуватися сучасними душовими та роздягальнями. Справжній комфорт створює також підлога з підігрівом, а температура води у чаші басейну сягає 31 градуса. Не менш важливо й те, що заняття з дітьми проводять досвідчені педагоги-інструктори. Вони відбуваються під наглядом медсестри. Хлопчики і дівчатка не лише здобувають тут навички плавання, а й за допомогою спеціальних вправ, які виконуються зазвичай в ігровій формі, вирівнюють свою постать, загартовуються та оздоровлюються.