У розпорядження Яворівського полігона перейшли земельна ділянка та профілакторій, більше відомий як дача генерала Вареннікова. Це в часи СРСР був такий командувач Прикарпатського військового округу.

Судова тяганина тривала майже три роки. Підконтрольна бізнесмену Петрові Димінському фірма збудувала на орендованій території приватний будинок. Прокуратура намагалася скасувати договір оренди нерухомого військового майна, згідно з яким фірма користувалася приміщенням колишнього профілакторію площею 1100 метрів квадратних поблизу села Верещиця Яворівського району, а разом із ним і ділянкою площею 30 га, з яких 10 га — лісове озеро.
Після закінчення терміну оренди військові через суд вимагали звільнити ділянку та нерухоме майно.
Як повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону, орендарі намагалася довести чинність договору і його пролонгацію ще на три роки, але Господарський суд Львівської області ухвалив повернути майно та землю військовим.
Дача Вареннікова весь час занепадала, а поруч з’явився приватний будинок. За оренду землі та профілакторію військові отримували трохи більше 46 тис. грн щорічно.