Переможців конкурсу «Сумлінні платники податків-2017» нагородили в столиці. Серед переможців — шестеро закарпатських платників, котрі принесли області друге місце в Україні. Це — відоме фермерське господарство «Коник», ТОВ «Проектно-будівельний комплекс», дочірнє підприємство «Укрпрофоздоровниці» санаторій «Шаян», ТОВ «Інтер-каштан», ТОВ «Прогрес-С» та СП у формі ТОВ «Д’юті Фрі Трейдінг». Вони отримали дипломи й унікальні статуетки конкурсу.
Участь у нагородженні взяли начальник облДФС Олексій Петріченко і голова ради Закарпатського територіального відділення Асоціації платників податків Марта Волощук.
— Вітаємо закарпатських сумлінних платників і дякуємо їм за роботу! Бажаємо їм процвітання та успішного розвитку бізнесу. У масштабах всієї України такий результат — надзвичайно позитивний сигнал для бізнесу Закарпаття. Сподіваємося, що інші платники наступного року візьмуть з них приклад і в області буде ще більше сумлінних платників, адже найкращий показник професійного ведення бізнесу — сумлінна сплата податків, — каже Олексій Петріченко.

Ужгород.