Військовослужбовці 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного переселилися до нової казарми покращеного типу.

У двоповерховій сучасній будівлі створено всі умови для проживання 125 артилеристів-контрактників. Це приміщення блочного типу, по дві кімнати у кожному, де проживатимуть по п’ять осіб, з окремим санвузлом. В ізольованому блоці можна розмістити одне відділення, що дасть можливість краще вивчити один одного і стати ще згуртованішими.
Поруч житимуть і жінки-військовослужбовці, які для новосілля закупили вазони з квітами та килимки на підлогу. Все решту та комунальні послуги оплачує навчальний центр.
Як розповіли у Західному медіа-центрі Міністерства оборони, найближчим часом будівельники здадуть ще три казарми поліпшеного типу та зведуть будинок з квартирами-студіями для сержантського складу.
Новоселів привітав начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук, який за філіжанкою кави поділився планами щодо поліпшення побуту військовослужбовців на Яворівському полігоні. Нове приміщення освятив військовий капелан, а першим відчув себе новоселом кіт, якого принесли зі старої казарми.