Освітній серіал називається «Пошук роботи». Загалом знімуть 24 серії, які можна подивитися на сторінці відомства у Фейсбуці. Перші дві — «Як знайти своє покликання» та «Заробітна плата» — вже можна переглянути.
На прикладі Степана, котрий втратив роботу на сирзаводі і потерпає від дорікань дружини на нестачу коштів і заздрить другові, який працює водієм у Лондоні, представлено схему правильного працевлаштування.
Автори розповідатимуть, як потрібно коригувати резюме під кожну вакансію, як його правильно складати, як знайти вакансію, якої нема у відкритому доступі, та як успішно пройти співбесіду.
Кіно від Центру зайнятості поволі стає блокбастером.
Тим часом впродовж декади зайнятості для осіб з інвалідністю в області фахівці провели низку заходів. У Чернівцях та районних центрах відбулися круглі столи з працевлаштування таких громадян. Заходи супроводжувалися днями відкритих дверей, ярмарками вакансій, семінарами, благодійними акціями. Загалом у них взяли участь 665 осіб з інвалідністю, а також представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій та роботодавці.
На ярмарках вакансій можна було обговорити питання працевлаштування безпосередньо із роботодавцями. Так вдалося знайти роботу для 190 осіб з інвалідністю.

Чернівці.