Бойовики не припиняють обстрілів. Найінтенсивніші атаки тривають на ділянці фронту в районі Кримського. Однак наші військові кажуть: ворог нині стріляє фактично уздовж усієї передової та провокує наших бійців дати відповідь.
Про останні події на передовій розповів боєць ЗСУ (місце дислокації — район села Кримського): «Кожен вечір у нас починається з вибухів гранатометів чи мін. Вночі одна з таких ворожих атак мала прикривати прорив диверсійної групи. Завдяки пильності наших побратимів орків вдалося зупинити. Загалом у нашому секторі кілька днів були відносно спокійними. Ворог береже свої патрони. Адже негода та погані дороги значно ускладнюють підвезення боєприпасів. Утім, провокації не припиняються, постійно працюють їхні снайпери. Усі хлопці живі, і це головне на цей момент».
За даними прес-центру штабу ООС, за добу (станом на ранок 13.12) російські найманці на Донбасі 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник використовував також важке озброєння. Бойовики гатили з мінометів калібру 
82 мм неподалік населеного пункту Кримське на луганському напрямку та в районі селища Чермалик на маріупольському напрямку.
Також окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по населених пунктах Старогнатівка, Авдіївка і Тарамчук на донецькому напрямку.
«Внаслідок бойових дій жоден військовий не постраждав. За даними розвідки, два окупанти дістали поранення», — йдеться у повідомленні штабу.