Хокей. Національна збірна України під час лютневої паузи зіграє на домашніх міжнародних змаганнях.
З 7 до 10 лютого на льоду броварської арени «Термінал» триватиме турнір за участю збірних України та її суперників на майбутньому чемпіонаті світу в Дивізіоні IB — Польщі та Румунії.
Національна команда України цього разу вперше збереться під керівництвом нового наставника 
43-річного Андрія Срюбка. Він сам провів 106 матчів за збірну, учасник 10 чемпіонатів світу і турніру Олімпіади-2002. Чемпіон України і РФ. 
До речі, йому допомагатиме одноліток, також у минулому оборонець української збірної Сергій Климентьєв (у її складі провів 120 матчів). Він закинув історичну першу шайбу у дебютному для українців чемпіонаті світу в елітній групі 1999 року (відбувався в Норвегії) у ворота збірної Фінляндії. Успішно і яскраво грав у київському «Соколі», клубах США, Канади. Чемпіон України і двічі РФ.
Обидва — корінні кияни. Срюбко хокейну науку починав опановувати в школі «Крижинка» у Юрія Павлова, Климентєв — у Анатолія Ніколаєва в СДЮШОР «Сокіл».
Турнір у Броварах стане етапом підготовки національної команди до чемпіонату світу-2019 в Дивізіоні IB, який відбудеться в Естонії. На світовій першості Україні доведеться зіграти проти Японії, Румунії, Естонії, Нідерландів і Польщі.

Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.