На фронті неспокійно. За даними прес-центру штабу ООС, десятеро наших бійців постраждало внаслідок обстрілу з протитанкового ракетного комплексу. Це сталося на околиці Троїцького. Військові саме вивантажували їжу та воду на опорному пункті, коли бойовики вдарили по автомобілю. Вісьмох поранених бійців госпіталізували. Їхньому життю нічого не загрожує.
«В результаті обстрілу п’ятеро військовослужбовців отримали поранення, двоє — у тяжкому стані, троє отримали поранення середній тяжкості, п’ятеро військовослужбовців отримали травмування. Наразі бійцям надана кваліфікована медична допомога з міських лікарень із залученням висококваліфікованих медичних працівників. Цей факт учергове свідчить про недотримання російсько-окупаційними військами режиму припинення вогню та Мінських домовленостей», — повідомили в штабі.
Загалом за добу (станом на ранок 17.01) російські найманці на Донбасі 11 разів порушили режим припинення вогню. Ворог відкривав вогонь по позиціях наших військ з ПТРК у районі селища Троїцьке та з автоматичних гранатометів поблизу селища Південне та Кримське.
Окупанти гатили неподалік селища Чермалик з гранатометів, стрілецької зброї, з мінометів калібру 82 мм — біля населеного пункту Новоселівка Друга, з великокаліберних кулеметів — поблизу Невельського, Авдіївки, Пісків, Мар’їнки та Красногорівки.