У сільських загальноосвітніх навчальних закладах Полтавського району врочисто відкрили одразу два оновлені спортзали: в Чорноглазівській школі й Тахтаулівському навчально-виховному комплексі.
На капітальний ремонт першого загалом витратили понад 1 мільйон 300 тисяч гривень. Попри те, що у згаданій школі — лише 60 учнів, її фізкультурно-спортивна оаза й раніше використовувалася досить інтенсивно. Після того, як вона стала справді сучасною й ошатною, голоси хлопців та дівчат різного віку лунатимуть там іще частіше, особливо взимку. Тим паче, що заняття фізкультурою тут постійно доповнюють тренуваннями та змаганнями з різних видів спорту.
Спортзал у Тахтаулівському НВК оновили також за кошти районного бюджету та спонсорів. Його капітально не ремонтували вже 43 роки, тобто фактично з часу введення приміщення навчального закладу в експлуатацію... Сьогодні за рівнем зручностей і комфорту для занять фізкультурою та спортом він не поступається міським. Тим паче що у НВК змалку готують спортсменів-гирьовиків, чимало з яких неодноразово перемагали на всеукраїнських і міжнародних змаганнях. Свою майстерність вони та юні початківці продемонстрували й під час відкриття капітально відремонтованого приміщення.