На Херсонщині автолюбитель збив офіцера поліції. У місті Бериславі правоохоронець із колегою пізно ввечері поверталися додому після важкого чергування. На вулиці Центральній назустріч їм вилетів ВАЗ-21099, який збив одного з двох пішоходів та поїхав далі, наче нічого не сталося. 27-річний правоохоронець потрапив до медичного стаціонару із важкими травмами — переломом ноги та плеча, сильним забоєм грудної клітини. За прикметами, наданими колегою потерпілого, поліцейські оперативно знайшли машину, якою кермував 43-річний городянин. Вину він визнав, а свою втечу з місця ДТП пояснив тим, що злякався відповідальності.

— Потерпілий працівник Бериславського відділення Національної поліції є слідчим. Але версію замаху на його умисне вбивство у зв’язку із службовою діяльністю нині не розглядають, — повідомив кореспонденту «Голосу України» заступник начальника відділу комунікацій ГУ Нацполіції Херсонщини Віталій Байдаров. — Найвірогідніше те, що автолюбитель просто об’їжджав зустрічною смугою ями на розбитій проїжджій частині і не зміг оминути людину.

До речі, перевищення швидкості, що накладається на необхідність об’їжджати ями, є найрозповсюдженішою нині причиною аварій на Херсонщині.