За добу (на ранок 14.02) російські найманці на Донбасі 10 разів порушили режим припинення вогню, зокрема тричі із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. За даними прес-центру штабу ООС, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» окупанти сім разів обстріляли позиції наших захисників. З мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів гатили поблизу Водяного, Лебединського, Павлополя та Авдіївки.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник тричі бив із гранатометів та стрілецької зброї в районі Кримського, Новолуганського, Травневого. Знову під прицілом бойовиків населений пункт Золоте-4. Ворог обстріляв його із гранатометів. Після обстрілу цивільних окупанти перевели вогонь на позиції Об’єднаних сил. ЗСУ змушені були вогнем придушити атаку ворога.

«Внаслідок обстрілів один військовослужбовець дістав поранення. Підрозділи, що обороняються, придушували ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. За даними розвідки, двох окупантів знищено та двох поранено», — йдеться в повідомленні штабу.