Грамоти, грошові премії та сертифікат на придбання автомобіля отримали учасники бойових дій в Афганістані від міської влади Вінниці.

Під час зустрічі у міськраді з колишніми воїнами, присвяченій 30-й річниці виведення військ з Афганістану, міський голова Сергій Моргунов нагадав її учасникам про рішення депутатів виділяти з бюджету кошти на придбання автомобілів для осіб з інвалідністю, які пройшли ту війну. Такий документ одноголосно схвалено на сесії міськради у 2014 році.
— Відтоді надано кошти на придбання автомобілів шести воїнам-афганцям, — зазначив Сергій Моргунов. — Нинішній сертифікат сьомий за рахунком.
Його на суму майже 400 тисяч гривень отримав Леонід Глушко (на знімку), який подякував міському голові за надану допомогу, а також за підтримку тих, хто пройшов афганську війну. Нині у Вінниці проживає 633 колишні учасники бойових дій в Афганістані, з них 180 мають групи інвалідності.
Три роки поспіль міськрада виділяє також кошти на придбання транспорту учасникам АТО. За фінансової підтримки з міського бюджету власниками машин стали троє захисників незалежності країни.

Фото з сайту Вінницької міськради