Кіноконцертну програму та подарунки для жінок, які несуть службу у зоні дії Операції об’єднаних сил, доставлять до місць перебування у підрозділи вінницькі волонтери у рамках благодійної акції «Жінка-воїн».

Захід ініціював департамент культури Вінницької ОДА (керівник — народний артист України Станіслав Городинський) та комунальний заклад «Центр кіномистецтва та культури «Кіно Поділля» (в. о. директора — волонтер Валентина Погребняк). Поїздка триватиме з п’ятого по дев’яте березня цього року.

Співорганізаторами є обласний художній музей, незалежний театр, ГО «Лютич», професійне училище поліції охорони. Бажання подарувати своє мистецтво мужнім жінкам виявили місцеві артисти — гурт «Пан Карпо», солісти Роман Зозуля та Олександр Клец, майстри поетичного слова Ірина Федорчук, Віктор Крупка.

Ще є можливість долучитися іншим небайдужим волонтерам та митцям. Зробити це можна буде 1 березня, на цей день заплановано благодійний захід на підтримку тих жінок, які нині перебувають у бойових підрозділах, працюють у військових шпиталях.