Прикарпатська співачка Оксана СЛИВКА (на знімку) презентувала свою нову пісню «ЩасливаЯ». Новинка вже пролунала на регіональних радіостанціях і має схвальні відгуки слухачів. Воно й не дивно: підсилений ритмічною мелодією змістовний текст передає відчуття трепетного стану молодої жінки.

Пісня створена тандемом авторів Ірини Батюк та Романа Калина. Щире виконання забарвлює твір особливою легкістю. Акцент — на найважливішому, заради чого варто жити і просто бути щасливою, — на родині й творчості. Підсилює пісню лірик-відео, що є на офіційній сторінці Оксани Сливки на YouTube.

Оксана співала з дитинства. Закінчила з відзнакою школу. За наполяганням батьків-газовиків вступила до Івано-Франківського технічного університету нафти й газу. Задовольнила їхнє прагнення бачити дочку з серйозним фахом. Та паралельно талановита дівчина опанувала творчий фах в інституті мистецтв Прикарпатського національного університету. Ще студенткою почала працювати диктором та ведучою християнських програм на радіо «Дзвони». Так визначилася з майбутнім.

Нині співачка — лауреат багатьох всеукраїнських та міжнародних пісенних фестивалів, учасник телепрограм «Фольк-Music», двічі перемагала в «Караоке на Майдані». У творчому доробку — альбоми «Пісні від серця» та «Музичний презент від Оксани Сливки». А ще в Оксани чимало відеокліпів.

Що окрилює талановиту жінку? Кожен прожитий день, у центрі якого — Бог, близькі та рідні люди. Коханий чоловік і донечка дарують чимало радісних миттєвостей.

«Переконана: щастя не треба довго шукати. Воно — в прожитому дні, в дотику коханого, лепетанні дитини, в очікуванні першого кроку, першого слова. Ми будуємо своє життя, і від нас самих залежить, наскільки воно буде щасливим», — впевнена співачка.

На знімку: Оксана Сливка з чоловіком Андрієм, старшою Марічкою та новонародженою донькою.

Вітаємо з поповненням у родині!

Людмила СТРАЖНИК.

Фото з родинного альбому Оксани Сливки.

Івано-Франківська область.