Урочистості з нагоди 35-річчя створення народного аматорського хору ветеранів війни та праці «Червона калина» відбулися в Будинку мистецтв селища Голоби на Волині (на знімку). Привітати самодіяльних співаків прийшли сотні земляків і керівництво Ковельського району. Добрі слова про колектив хору сказали голова обласної організації ветеранів України, генерал-майор у відставці Олександр Булавін, голова РДА Віктор Козак, голова Голобської ОТГ Сергій Гарбарук, духовенство, юні аматори сцени...

Промовці відзначали, що без «Червоної калини» в Ковельському районі не відбувається жоден концерт, репертуар хору постійно оновлюється, а співаки завжди активні в громадському житті.

Ветеранів підтримує і керівництво Голобської ОТГ. Зокрема, його голова Сергій Гарбарук, вітаючи ювілярів, сказав, що завершено ремонт в одній із кімнат клубу ветеранів, незабаром буде оновлено й інші його приміщення. Треба відзначити і активність голови районної ветеранської організації Валентини Січкар. У тому, що так достойно було відзначено 35-річчя хору, і її велика заслуга. На завершення концерту самодіяльних артистів чекав приємний сюрприз: їм вручили виготовлені спеціально до ювілею календарі.

Максим СОЛОНЕНКО.

Фото з сайту Голобської ОТГ.