Футбол. Чемпіонат УПЛ. 23-й тур. 2 квітня.

«Карпати» — «Ворскла». 4:0. Львів. «Україна». 2 231 глядач. Рефері — Кривушкін (Харків). Голи: Понде, 26, Швед, 39, 62, Йода, 70 (п).

З великим бажанням і неабияким настроєм провели перший матч другого етапу чемпіонату львів’яни. І здобули ювілейну, 250-ту, перемогу в рамках чемпіонату України.

Діяли вони агресивно, на високих швидкостях. А найважливіше те, що цього разу реалізація у них була на високому рівні. Головною дійовою особою знову був Мар’ян Швед, котрий відзначився дублем.

Щодо «Ворскли», то в цьому колективі криза явно затяглася. І її причини здебільшого відомі. Схоже, не «розсмокталися» фінансові проблеми. Пішов з команди її багаторічний наставник Василь Сачко, з яким «Ворскла» раніше досягала високих результатів.

Це розлучення, поза сумнівом, помітно вплинуло на психологічний стан колективу. Тепер новому тренеру полтавчан Віталію Косовському доведеться розв’язувати достатньо проблем...

«Ворскла» поки що залишилася на сьомому місці (29 очок), а «Карпати» піднялися на дев’яту позицію в турнірній таблиці (24).