Фото Олександра КЛИМЕНКА.

Командувач об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв відзначив журналістів, які займаються висвітленням війни на сході України, з нагоди річниці операції об’єднаних сил. Серед відзначених — кореспонденти, оператори, водії телеканалів «Інтер», «1+1», «5 канал» і «24 канал» та інших.

Командувач об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв вручає відзнаку Командувача ООС «Козацький хрест» І ступеня телеоператору каналу «Інтер» Вадиму Ревуну.

Сергій Наєв зазначив, що робота журналістів, часом тяжка і небезпечна, дуже необхідна Україні. Церемонія нагородження відбулась на горі Карачун біля Слов’янська — символічному і пам’ятному місці.

Приємно, що газету «Голос України» також нагороджено грамотою «За активну громадську позицію, патріотизм, вагомий внесок у справу зміцнення обороноздатності держави, об’єктивне висвітлення подій під час виконання завдань частинами і підрозділами об’єднаних сил в районі проведення операції об’єднаних сил у Донецькій і Луганській областях» (а оглядача газети Олександра Клименка нагороджено відзнакою Командувача ООС «Козацький хрест» (на знімку вгорі) І ступеня.)