У Державному фонді регіонального розвитку на фінансування проектів Кіровоградщини передбачено 138 мільйонів гривень. 71,4 мільйона з них спрямують на завершення перехідних об’єктів, повідомив перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко.

«Це Олександрійський міський будинок культури, школи в Побужжі та Новій Празі, обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву № 2, будівництво Долинського групового водопроводу й дитсадка «Веселка» у Голованівську», — зазначив Сергій Коваленко.

Днями члени обласної комісії з оцінювання та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватись за рахунок коштів ДФРР, обговорили пропозиції народних депутатів, які також є суб’єктами подання відповідних проектів. Костянтин Яриніч, наприклад, подав звернення щодо фінансування з ДФРР термомодернізації обласного онкологічного диспансеру й добудови репетиційної зали академічного театру «Зоряни». Ініціативи Олександра Горбунова стосуються ремонту доріг Кропивницького, повідомляє прес-служба ОДА.