Фото зі сторінки Руденківської ОТГ у Фейсбуці.

У Руденківській об’єднаній територіальній громаді, що на Полтавщині, розширює діяльність місцевий центр надання соціальних послуг. Задля цього його працівникам передали нові велосипеди (на знімку).

Ці чуйні й добрі серцем жінки за професійним обов’язком і покликом душі стали надійними помічниками в домашніх справах для тих земляків похилого віку й осіб із інвалідністю, котрим важко себе обслуговувати. З лютого нинішнього року таким односельцям надає нову соціальну послугу (вдома у замовника чи безпосередньо в центрі) перукар.

А вже в квітні у Руденківці та довколишніх селах планують запровадити ще одну послугу працівника з комплексного обслуговування та ремонту будинків. З огляду на те, що підопічні соціальної служби зазвичай мешкають у старих будівлях, потреба в їхньому бодай косметичному ремонті залишається дуже актуальною. Неабиякою популярністю серед них користуються й послуги пункту прокату.

Комунальну установу «Центр надання соціальних послуг» у Руденківській ОТГ створили в липні минулого року. Її працівники обслуговують 87 осіб похилого віку та з інвалідністю, котрі потребують сторонньої допомоги.