Овни. Для вас тиждень буде сприятливим і в особистій, і в діловій сфері. Ви зможете показати себе із кращого боку й тим самим заслужити повагу й винагороду.

Тельці. Приплив сил цього тижня дасть вам змогу активно взятися за різноманітні справи й довести їх до розуму. Відносини із близькими будуть гармонійними.

Близнюки. Цього тижня ви можете сміливо довіряти своїй інтуїції і велінню серця у всьому, що стосується ділової сфери й питань фінансового характеру.

Раки. У цей період ви самі творець свого щастя. Дійте обдумано й побачите, як справи підуть на лад, вас наповнить гармонія та радість.

Леви. Настав час узяти себе в руки й переглянути свою життєву позицію, зайнятися саморозвитком. У вас досить сил, щоб зробити ривок уперед.

Діви. Цього тижня плануйте зустрічі з діловими партнерами, а вихідні присвятіть своїй сім’ї та рідним. Імовірні грошові надходження.

Терези. Тиждень буде досить активним для вас, причому у всіх сферах вашого життя. Ви одержите можливість досягти давно поставленої мети.

Скорпіони. Ви вирішуватимете серйозні питання. Не пасуйте перед труднощами — у вас досить сил, щоб їх подолати.

Стрільці. Це час пізнання й навчання. Ви активно вивчатимете ситуацію, думатимете, шукатимете шляхи кар’єрного зростання і фінансового розвитку.

Козероги. Вам слід зайнятися справами поточними. Вирішити питання, що накопичилися, допоможе мистецтво спілкування.

Водолії. Цього тижня вас почнуть відвідувати різні ідеї про те, як поліпшити своє становище у тій або іншій сфері. Сміливо втілюйте їх у життя.

Риби. Ви відчуватимете приплив енергії, ваша діяльність активізується. Це сприятливо позначиться на роботі й матеріальному становищі.