Овни. Намагайтеся максимально використовувати цей час, присвятіть його спілкуванню з мудрими людьми, налагодженню перспективних контактів. Незабаром ви відчуєте, як ваші справи поліпшуються.

Тельці. Увесь тиждень буде для вас приємний і вдалий. А вихідні бажано провести з рідними чи в компанії давніх друзів. Ймовірне отримання подарунка.

Близнюки. У робочі дні ви зануритеся у справи, чим зможете зміцнити своє матеріальне становище. А вихідні приємно проведіть у колі близьких людей.

Раки. Цього тижня ви будете заряджені потоком оптимізму й буквально світитиметеся енергією й щастям: ваші справи розвиватимуться, а складні питання вирішуватимуться.

Леви. Від вашого проникливого й мудрого погляду ніщо не сховається. Ви зможете розібратися у своїх справах і допомогти розв’язати проблеми своїх близьких.

Діви. Вам доведеться ухвалити зважене рішення, неквапливо і якісно осмислити ситуацію. Правильний вибір принесе успіх і у фінансових, і в особистих справах.

Терези. Вам потрібно ловити удачу за хвіст. Багато можливостей будуть поряд з вами, тому у вирішальний момент треба буде втримати те, чого ви реально прагнете.

Скорпіони. Ви почуватиметеся на коні. Зможете справити позитивне враження на оточуючих. Особисті стосунки будуть особливо гармонійні.

Стрільці. Це тиждень серйозних звершень. Налаштуйтеся на робочий лад, ставте перед собою чітку мету й упевнено йдіть до її досягнення. Ви зможете вирішити багато питань.

Козероги. Цього тижня загостриться ваша інтуїція, а слідом за нею й розуміння першопричин того, що відбувається, і це допоможе у вирішенні спірних ситуацій.

Водолії. У справах постарайтеся бути акуратними, а у висловлюваннях — стриманими. Це насамперед стосується робочої сфери, але може знадобитися й у сімейних відносинах.

Риби. Щоб досягти своєї мети, виявляйте м’якість і тактовність. Незабаром ви помітите, як усе навколо сприятиме вам. Ваша сила — у спокої.