За добу (на ранок 22.05) російські найманці 5 разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював наших захисників із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник гатив з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу Водяного, Павлополя, Гнутового.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив обстріл поблизу населеного пункту Шуми з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та снайперської зброї.

«Внаслідок обстрілів троє військовослужбовців зазнали поранень. На кожен обстріл ворог отримав адекватну відповідь. За попередньою інформацією, вісім військовослужбовців ЗСУ, рухаючись на вантажному автомобілі в районі населеного пункту Новотроїцьке, відхилилися від визначеного маршруту і потрапили на тимчасово окуповану територію, де були затримані бойовиками збройних формувань Російської Федерації. Командування Об’єднаних сил вживає усіх можливих заходів для визначення місця перебування та повернення військовослужбовців», — йдеться в повідомленні штабу.

Фото ілюстративне.