Цьогоріч форум відвідало майже 57 тисяч осіб (минулого року на фестивалі побувало 53 тисячі читачів). До того ж 150 видавництв презентували понад тисячу новинок! Як зазначають організатори заходу, цьогоріч на «Книжковий Арсенал» приїхало більш як 90 гостей із 30 країн. Тут вперше країна-гість фестивалю Канада презентувала свою спеціальну програму. Під час форуму було також представлено 11 виставкових проектів, а загалом відбулася 491 подія: зустрічі, перформанси, концерти, дискусії, автограф-сесії. До наймасовішої в історії форуму автограф-сесії долучилося 55 українських письменників.

Одним із найпопулярніших проектів став «Ветеранський намет», організований Мистецьким Арсеналом у співпраці з Міністерством у справах ветеранів України. Усі дні фестивалю тут учасники бойових дій на сході та волонтери презентували понад 80 книг про російсько-українську війну.

Ще одним заходом, який нагадав відвідувачам про російську агресію, став проект «Листи з неволі», у рамках якого відомі українці читали листи заручників Кремля.

Також вперше на фестивалі працювали два тематичні стенди: Науково-популярний простір із виданнями науково-популярного спрямування та спільний стенд музейних видань — Музейний простір.

Переважна більшість відвідувачів фестивалю знайшла на ярмарку книги до вподоби — у середньому кожен читач придбав три книги, були і ті, хто купив 15—20 видань.