Противник також обстрілював наших військових з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник вісім разів гатив з озброєння БМП, СПГ, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі Новотроїцького, Водяного, Богданівки, Пищевика, Талаківки, Новогригорівки

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» позиції ЗСУ були обстріляні з мінометів калібру 82 мм, СПГ, великокаліберних кулеметів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї, з озброєння БМП поблизу населених пунктів Старий Айдар, Кримське, Золоте.

«У результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець загинув, іще один український воїн був поранений. За даними розвідки, одного окупанта ліквідовано, ще чотирьох — поранено», — зазначили в штабі.

Російські військові перекинули на окуповану територію Луганської області чергову партію озброєння та військову техніку, зосереджуючи її в місцях постійної дислокації на луганському напрямку для подальшого застосування під час бойових дій. Про це повідомила вчора українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін на Донбасі з посиланням на Спеціальну моніторингову місію ОБСЄ.