Нас обирає доля. Якщо вона спрямовує твій шлях до вищого навчального закладу, то він стає твоїм дороговказом на початку дорослого життя.

Фото надано Університетом «Україна».

Університет «Україна» — єдиний в нашій країні й один із небагатьох в Європі заклад вищої освіти, в якому широко впроваджені інклюзивні технології. Саме тут розкриваються таланти й здібності людей з інвалідністю, реалізується їхнє наукове сприйняття світу.

У стінах нашого університету студенти почуваються комфортно, як вдома. Досвідчені викладачі нестимуть вам світ знань та наукових досягнень протягом років навчання і будуть для вас сім’єю.

В університеті діє польська програма, яка забезпечує підготовку студентів, що не пройшли ЗНО.

У всіх навчально-виховних підрозділах успішно застосовують освітні інноваційні технології, серед яких ділові ігри, case-study, професійні портфоліо, бізнес-симуляція, імітаційні вправи, ігрове проектування, творчі майстерні, аукціони, майстер-класи із залученням висококваліфікованих фахівців з великим практичним досвідом роботи в певній галузі.

Створено відкрите освітнє середовище за рахунок використання віртуального інформаційного простору та сайту інтернет-підтримки навчального процесу. Ви зможете навчатись дистанційно в будь-який час та з будь-якого місця світу.

Наша система дистанційного навчання на платформу MOODLE містить понад 3200 електронних навчальних курсів та майже 300 відкритих тестових завдань.

В університеті проводиться трансляція відеозанять та відеолекцій.

Працює спеціальна програма «Твій шанс», яка дає можливість на основі міжнародних угод паралельно навчатися в Університеті «Україна» та одному з європейських ЗВО. Для вступу на міжнародну програму не потрібні результати ЗНО.

Наш університет співпрацює з освітніми організаціями інших країн, завдяки цьому можна навчатися на безплатних програмах магістерської підготовки в Європі та отримувати стипендію.

Університет «Україна» відкриває можливості для подальшого навчання за кордоном.

«Кожному із нас було неймовірно важко вже на початку свого довгого шляху по сходинках життя. Нестерпно терпіти насмішки тільки через те, що ти не схожий на інших. Я часто думаю, а що було б, якби я не дізнався про Університет «Україна»? Як би тоді склалося моє життя? У Китаї є дуже хороша давня мудрість: «Кожен із нас пов’язаний червоною ниткою з людиною та місцем, із якими тобі судилося зустрічатися... Можливо, щоб пізнати щастя, потрібно було терпіти й плисти за течією життя?» — писав у своєму есе нині випускник Горлівської філії університету Ілля Жейда.

Випускниця Хустівської філії Марина Стільник Університет «Україна» називає талановитою, високоосвіченою сім’єю: «Я низько вклоняюся перед засновниками цього величного храму знань, перед батьком, який так міцно тримає цю сім’ю, перед тими мудрими наставниками, які вчать любити, поважати й берегти. Університет «Україна» допоміг мені відкрити в собі ті творчі якості, якими я радо й щиро ділитимуся з підростаючим поколінням. Жодного разу я не шкодувала, що вступила саме до цього вищого навчального закладу».

Випускниця Університету «Україна» Юлія Стужук зазначає: «Тільки сильна людина збирає навколо себе сильну команду. Так і Петро Михайлович Таланчук своїми силами зібрав кращих із кращих для підготовки майбутніх спеціалістів у різних галузях. Завдяки президенту нашого університету ми маємо сучасний європейський рівень навчання не на папері, а на ділі, й він уже приносить плоди. Випускники нашого університету стають відомими у своїх галузях. Вони досягають високих успіхів. Озброєні знаннями, які отримали в стінах Університету «Україна», впевнено крокують по життю».

Чимало випускників закладу нині застосовують свої знання за кордоном. У Польщі у сфері екології працює Тетяна Генсюк (рік випуску — 2011-й), а фізичною реабілітацією займається Ольга Мазунова (2012-й ), в Ізраїлі працюють фахівці із видавничої справи Оксана Орлова (2008-й) та із соціальної роботи Олена Суворова (2011-й), у Чехії соціальною роботою займається Катерина Дворжак (2005-й), у Франції займається комп’ютерним еколого-економічним моніторингом Світлана Проскурня (2005-й), у Великій Британії у галузі фізичної реабілітації працює Ганна Са-вьолова (2017-й) та інші.

Також чимало випускників Університету «Україна» працювали і працюють на керівних посадах в Україні: Денис Середняк (рік випуску — 2015-й) — генеральний директор корпорації «Украгрохімтрейдинг» (екологічна сфера), Олександр Стрюков (2008-й) — начальник Західноазовського відділення (в м. Генічеськ) Державної Азовської морської екологічної інспекції, Олексій Колячкін (2016-й) — заступник директора Азово-Сиваського національного природного парку (НПП), Дмитро Воловик (2019-й) — директор Приазовського НПП, Олександр Молдаванов (2018-й) — директор ландшафтного парку «Гранітно-степове Побужжя», Роман Волошин (2017-й) — начальник Генічеського підрозділу Азовського рибного патруля, Ростислав Юнак (2018-й) — виконавчий директор телевізійного каналу «Трофей»; Микола Мостовенко (2016-й) — начальник Кам’янсько-Дніпровського підрозділу рибного патруля Запорізької області, Валерій Салтиков (2013-й) — голова Каховської районної державної адміністрації, Анатолій Венгловський — директор ЗАТ «Завод керамзитового гравію», Сергій Андріївський — директор торгового підприємства «Андріївський» (з виготовлення броньованих дверей та засобів захисту).

Витоки сьогоднішніх досягнень наших випускників — у любові до рідної alma mater, яка допомогла оволодіти знаннями, необхідними в обраній професії, пізнати світ, навчитись неписаним законам людяності. Як справедливо зауважує випускниця Тернопільського коледжу Університету «Україна» Галина Даньків, «без коріння і квітка в’яне, і дерево не росте...»

Вступайте до Університету «Україна», який відкриє вам перспективу розвитку і допоможе знайти своє місце в суспільному житті!