Фото прес-служби Дніпропетровської ОДА.

Такою можливістю скористалися нині понад 30 атовців Дніпропетровщини. Незабаром до мовних курсів приєднаються ще майже 70 військових. Заняття для ветеранів організувала Дніпропетровська ОДА.

«Для ветеранів АТО участь у такому освітньому проекті — гарна нагода не лише вивчити іноземну мову, а й поспілкуватися з однодумцями та швидше призвичаїтися до мирного життя. Охочих узяти участь було чимало, тож продовжуватимемо цей проект і надалі», — сказала начальниця управління з питань учасників АТО облдержадміністрації Наталія Шуліка.

«Усі учасники дуже вмотивовані. Знаю, як складно дорослим знайти вільний час на навчання та виконання домашніх завдань. Тому дуже пишаюся кожним студентом», — розповіла викладач курсів Ганна Манжула, повідомляє прес-служба Дніпропетровської ОДА.

«У 2014-му я отримав поранення, десь після того і почав вивчати англійську. Хочу працювати в ІТ-сфері, а там знання мов дуже потрібне. Навіть професійна література майже вся іноземна, — розповів слухач курсів Денис Чепіга. — Враження від занять гарні, навчання різнопланове та цікаве. Дуже грамотний викладач, детально пояснює. Усе — на найвищому рівні».

Курси англійської мови Дніпропетровська ОДА організовує з 2015 року. Їх уже пройшли понад 400 атовців.

Вл. інф.