Переможці отримали право на маркування продукції логотипом конкурсу «Краща торгова марка Поділля». Крім того, їм надана 50-відсоткова знижка на оплату участі в обласній виставці «Продіндустрія-2019», що відбудеться у виставковій залі Вінницької торгово-промислової палати.

Переможців визначали двома методами голосування — кожен споживач мав можливість віддати голос за ту чи іншу торгову марку через Інтернет, а також свою думку висловлювали на засіданні члени конкурсної комісії.

— Оцінка членів конкурсної комісії у багатьох позиціях збіглася з результатами онлайн-голосування, що здійснювалося на сайтах нашого департаменту та облдержадміністрації, — зазначив голова комісії директор департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА Володимир Мережко.

За його словами, участь у конкурсі взяли 23 підприємства різних форм власності. Їхню роботу оцінювали у дев’яти номінаціях. Жодне не представляло однотипну галузь виробництва.

Попереду — нагородження переможців із врученням дипломів і статуеток, а також сертифікатів на право маркування своєї продукції в рекламних цілях логотипом конкурсу «Краща торгова марка Поділля».