«Динамо» (Україна, Київ) — збірна клубів «Цирль» і «Кематен» (Австрія). 5:0. Голи: Бєсєдін, 23, Буяльський, 32, де Пена, 37, Шапаренко, 65, Піварич, 83.

«Динамо»: Кучерук (Нещерет, 46), Сидорчук, Попов, Алібеков (Русин, 46), Шабанов (Піварич, 60), Андрієвський, Буяльський, Шапаренко, Дуелунд (де Пена, 31), Цітаїшвілі, Бєсєдін.

Клуб «Цирль», який виступає у четвертому за силою австрійському дивізіоні — регіональній лізі «Захід», посилився найсильнішими виконавцями з місцевої команди «Кематен».

Кияни відкрили рахунок лише в середині першого тайму. Андрієвський навісив справа з кутового точно на голову Бєсєдіну, який завдав влучного удару з лінії воротарського майданчика.

На жаль, зазнав ушкодження данець Дуелунд. А за хвилину динамівці подвоїли рахунок — потужно і точно пробив Буяльський. Третій м’яч на рахунку де Пени, який замкнув передачу від Цітаїшвілі.

У другому таймі спостерігалася тотальна перевага киян. Спершу Шапаренко продемонстрував індивідуальну майстерність і пробив під бокову стійку. Потім голом відзначив повернення хорват Піварич.

Наступний спаринг «Динамо» проведе 13 липня проти клубу Чемпіоншипа (другий за силою англійський дивізіон) «Брентфорд».