У різних місцях півострова Халкідікі загинуло шестеро осіб. Сильний вітер, перевернув, як  коробку сірників,  будиночок на колесах, у якому від дощу й великого граду ховалося подружжя літніх туристів із Чехії. Рятувальники, що прибули за терміновим викликом до місця інциденту, їм уже нічим не могли допомогти. Відпочивальника з Росії разом з малолітнім сином придавило деревом, а румунська туристка із дитиною загинули під уламками будівлі, біля якої вони мали намір перечекати бурю.

Грецькі телевізійні канали повідомляють про сотню поранених, яким знадобилася швидка медична допомога. Серед них п’ятеро дітей і співробітниця грецької служби Цивільного захисту. Ведуться пошуки ще однієї людини, яка зникала під час бурі. 

Журналісти порівнюють стихію з апокаліпсисом, після якого сотні будинків, магазинів, барів і ресторанів залишилися без дахів, десятки автомобілів було перевернуто чи віднесено потужними потоками води, знищено велику частину сільськогосподарських посівів. Понад 80 відсотків населених пунктів півострова залишилося без електропостачання, що ускладнює роботу ресторанів, барів та інших місць громадського харчування.

Синоптики попередили, що до кінця робочого тижня в районі півострова Халкідікі діятиме найвищий рівень небезпеки для населення.