Під час урочистостей із цієї нагоди молодих воїнів привітав командир частини полковник Ігор Місюк.

Він зазначив, що всі новобранці цьогорічного весняного призову завершили курси первинної підготовки й отримали практичні навички, необхідні для подальшого опанування військової спеціальності зв’язківця. Пролунали привітання також від рідних і близьких солдатів, представників громадських організацій та духовенства. Молоде поповнення нашої армії благословив військовий капелан Православної церкви України отець Анатолій.

По закінченні врочистостей батьки воїнів поспілкувалися з командуванням навчально-тренувального центру. Всі охочі знайомилися також із умовами проживання, побутом солдатів-строковиків, їхнім харчуванням, забезпеченням військовослужбовців тощо.

Ті, хто служив раніше, як то кажуть, на власні очі побачили разючі зміни у ставленні держави до своїх захисників. Однак і їхня відповідальність за свою ратну працю сьогодні, в умовах неоголошеної війни з терористами і загарбниками, істотно підвищилася. Це добре усвідомлюють молоді воїни, котрі щойно виголосили слова військової присяги.