Овни. У цей період ви зануритеся в матеріальні справи, почнете будувати плани на майбутнє, але не знатимете, з чого почати. Обрати потрібний напрям допоможе слушна порада близької людини.

Тельці. Якщо ви вирішили щось змінити у своєму житті, розпочати вивчати щось нове, опановувати нові сфери діяльності, то цей тиждень — вдалий час для таких починань.

Близнюки. Усе у ваших руках, але потрібно зуміти зосередитися на чомусь конкретному. Оберіть собі одну мету й рухайтеся до неї. Ви зможете досягти бажаного, якщо цього прагнутимете.

Раки. Вдалий час для нових починань, втілення перспективних ідей, реалізації задуманого. Результатом ваших дій буде емоційне й матеріальне задоволення.

Леви. Цього тижня вам не треба буде ухвалювати особливо важливих рішень. Заспокойтеся й розслабтеся, думайте про відпочинок і радійте тому, що зараз маєте.

Діви. У вас цього тижня будуть у гармонії особиста й ділова сфери, що дасть вам змогу з легкістю вирішувати питання робочого характеру, а також поліпшувати сімейні справи.

Терези. Тиждень відкриває для вас нові перспективи в питаннях, пов’язаних зі співробітництвом. Успішними будуть партнерські зустрічі, укладення договорів, узгодження проектів.

Скорпіони. Цей період вдалий для ділових починань, але вимагає рішучості. Якщо ви зможете подолати внутрішні сумніви, оберете свій шлях і почнете діяти, то досягнете успіху.

Стрільці. У вашому житті настає такий момент, коли доля сама веде вас потрібним шляхом. Аналізуйте події, що відбуваються з вами, й обирайте потрібний напрямок.

Козероги. Цього тижня вас оточуватимуть домашній комфорт та емоційна стабільність. В особистій сфері потрібно довіритися своїй долі.

Водолії. Ви сповнені почуттів і прагнень, ваш емоційний порив знаходить відображення в оточенні. Тиждень сприятливий для нових знайомств і розвитку гармонійних відносин.

Риби. Вам дуже хочеться матеріальних цінностей, хоча натура ви не меркантильна. Проте шанс одержати бажане у вас є — перед вами можуть відкритися несподівані перспективи.