Кульова стрільба. Денешдіаші (Угорщина). Чемпіонат Європи з кульової стрільби (рухома мішень).

Українці виступили блискуче. У вправі МГ-12 Вікторія Рибалова стала першою, а Валентина Гончаренко виборола «срібло». Ще дві нагороди найвищого ґатунку ці дівчата разом із Галиною Авраменко здобули у командних змаганнях у вправі МГ-12 та МГ-11.

Окрім того, Авраменко стала другою в стрільбі МГ-МІХ, а Гончарова — третьою у цій самій вправі. Третє місце посів Ігор Кізіма у МГ-11А.

Відмінно виступили на чемпіонаті й українські юніори. «Золото» в особистій першості у вправі МГ-11А — у Христини Гілевич. Ще одну золоту медаль Христина здобула разом із Маргаритою Тарканій та Анастасією Жученко у командних змаганнях у цій вправі. У такому самому складі вони стали другими у командних змаганнях у вправі МГ-12.

Найвищої нагороди удостоєні Анастасія Жученко та Денис Баблюк у вправі МГ-МІХ. Окрім того, ще одна наша пара — Христина Гілевич і Данило Даниленко — у цьому виді змагань стали третіми. Додамо також, що дві срібні відзнаки виборола команда у складі Дениса Баблюка, Романа Товстоп’ята та Данила Даниленка у змаганнях МГ-11А та МГ-12.