Сьогодні відбудуться три завершальні зустрічі, дві з яких — за участю фаворитів. Причому вони гратимуть у гостях: «Шахтар» з «Олександрією» (стадіон «Ніка», 19:00), а «Динамо» у Львові з «Карпатами» («Україна», 19:30).

До речі, вже незабаром ми станемо свідками чергового класико. 10 серпня в матчі третього туру чемпіонату УПЛ у Києві на НСК «Олімпійський» динамівці прийматимуть «гірників» (17:00). Футболісти «Шахтаря» прагнуть взяти реванш за поразку в одеському матчі за Суперкубок.

Нарешті, ще одне протистояння: «Дніпро-1» — «Олександрія» («Дніпро-Арена», 19:00).

Дніпряни отримали посилення в особі знаменитого центрального оборонця Папа Гуйє (на знімку). Сенегалець підписав контракт терміном на рік. Нагадаємо, Гуйє раніше виступав за різні українські клуби — «Волинь», «Металіст» і «Дніпро», а в сезоні-2018/19 захищав кольори львівських «Карпат».

Тренер «Дніпра-1» Дмитро Михайленко сказав кілька слів про наміри його команди:

— Ми виконали головне завдання — УПЛ повертається в місто Дніпро. Щодо планів на новий сезон. Насамперед важливо взагалі спробувати на смак елітний дивізіон і не загубитися в ньому. Ми очікуємо зростання рівня команди протягом сезону. І матч за матчем намагатимемося набиратися досвіду в Прем’єр-лізі. Нам треба прогресувати якомога швидше. Для цього у нас є талановита молодь і велике бажання. Щодо посилення, то зараз комплектація завершена. Ми підписали тих футболістів, яких прагнули у себе бачити, і саме на ті позиції, які хотіли підсилити.

Фото з архіву «Голосу України».