Представники «Асоціації Дніпровських Скаутів «Скіф» у складі делегації Національної організації скаутів представляють цьогоріч Україну на XXIV Всесвітньому скаутському джемборі, що відбувається у Західній Вірджинії (США). У традиційному з’їзді в таборових умовах, що триватиме 10 днів, беруть участь понад 45 тис. дітей, 5 тис. дорослих із 125 країн, повідомляє прес-служба Дніпропетровської облради.

Діти вже встигли попірнати з аквалангом, зануритись у віртуальну реальність, помандрувати. А попереду на них чекає ще тиждень не менш насиченої програми.

Неформальні підходи до освіти, створення цікавого молодіжного простору, залучення юнаків і дівчат до активного суспільного життя — це ті напрями роботи обласної ради, що реалізуються за допомоги Молодіжного центру Дніпропетровщини «Освіторіум». На його базі протягом року команда скаутів готувалася до поїздки.

«Лідерські якості, витривалість, сила духу та патріотизм — це невеличкий перелік якостей, які виховують у собі юні скаути. Саме за такою активною і цілеспрямованою молоддю — майбутній розвиток нашої країни. Успіхів нашій команді на джемборі, чекаємо на Батьківщині», — сказав голова облради Гліб Пригунов.

Фото прес-служби обласної ради.