На знімку: дружківський міський голова Валерій Гнатенко (праворуч) знайомиться з роботою мобільного офісу.

У його презентації, що відбулася біля будівлі міського ЦНАПу, взяли участь міський голова Валерій Гнатенко, обраний народним депутатом України дев’ятого скликання, працівники соціальних і комунальних служб, городяни.

Присутнім продемонстрували автомобіль-трансформер на базі вантажівки. Завдяки спеціальному обладнанню і технічним пристроям авто за 20 хвилин перетворюється на сучасний офіс загальною площею не менш як 30 кв. м. Одночасно тут можуть перебувати до 12 осіб. Обслуговуватимуть громадян чотири фахівці. Офіс має все необхідне: електропостачання, систему кондиціювання повітря, Інтернет, підіймач для людей з інвалідністю. Загальна вартість проекту, що передбачає придбання двох машин, становить 7 млн 999,98 тис. грн. З них складова держбюджету — 7 млн 990 тис., а місцевого — 9,98 тис. грн. Наступного тижня місто отримає друге спецавто.

Працюватиме офіс у форматі «єдиного вікна». Виїзні прийоми проводитимуть працівники управління Пенсійного фонду, фіскальної і комунальних служб, міського центру зайнятості. Під час візитів охоплюватимуть 20 населених пунктів, з яких два селища міського типу, 17 сіл та селищ, а також віддалені райони Дружківки. До речі, відстань від адміністративного центру до найвіддаленіших населених пунктів становить від 17,6 км до 21,3 км.

Фото прес-служби Дружківської міської ради.