Футбол. Сьогодні наша увага прикута до Барселони (Іспанія). У головному місті Каталонії на стадіоні «Корнелья-Ель Прат» (вміщує 40 500 глядачів) відбудеться перший матч плей-оф кваліфікації Ліги Європи між місцевим клубом «Еспаньол» і «Зорею» (Луганськ).

Цей суперник значно сильніший від тих, із якими луганчани зустрічалися на двох попередніх етапах — «Будучность» (Чорногорія) і ЦСКА (Болгарія). І від результату першого матчу залежить багато. Головне — не пропустити, щоб із добрим настроєм вийти на другий поєдинок, котрий відбудеться за тиждень (29 серпня) у Запоріжжі на «Славутич-Арені».

Зустріч у Барселоні обслуговуватиме суддівська бригада з Німеччини. Рефері поєдинку — Тобіас Штілер. У минулому сезоні цей 38-річний арбітр працював на 22 матчах Бундесліги, в яких показав 77 жовтих карток, а також тричі видаляв футболістів.

Його асистенти — Мікі Пікель і Крістіан Гіттельманн. Четвертий арбітр — Гарм Осмерс.

Матч на «Корнелья-Ель Прат» почнеться о 22.00 (за київським часом). Трансляція наживо на телеканалі УНІАН.

***

Ще вчора зранку делегація луганської «Зорі» вирушила до Барселони. Сьогодні на матч проти «Еспаньол» готові вийти 19 гравців:

Микита Шевченко, Заурі Махарадзе, Нікола Василь, Леван Арвеладзе, Джоель Абу Ганна, Пилип Будківський, Владислав Кабаєв, Микита Каменюка, Богдан Лєднєв, Максим Луньов, Артем Громов, Богдан Михайличенко, Євген Чеберко, Олександр Тимчик, Владислав Кочергін, Владлен Юрченко, Максим Білий, Дмитро Хомченовський, Дмитро Іванісеня.

Полетів до Іспанії також нападник Назарій Русин. Але він не допоможе команді через вилучення у матчі проти софійського ЦСКА.