На знімку: урочисте відкриття дитсадка стало для малечі цікавим святом.

Після масштабних ремонтних робіт заклад має утеплений фасад, нове обладнання, меблі, сантехніку, впорядковану територію з ігровими павільйонами. Є телевізори, інтерактивні дошки, комп’ютерна техніка. Словом, на сьогодні це найсучасніший дитсадок серед ДНЗ Сєвєродонецька.

Відродився заклад після майже 30 років простою завдяки співпраці Сєвєродонецької міськради з депутатською більшістю, яку представляє група «Сєвєродончани». Будівельно-монтажні роботи проведено за рахунок коштів ДФРР і місцевого бюджету, а облаштувати приміщення допомогли благодійники. Тривали роботи чотири роки. «Веселка» розрахована на 260 дітей, а в разі необхідності зможе прийняти й 320 вихованців. Доглядатимуть їх майже 90 співробітників.

У дитячому садку працюватимуть інклюзивні групи, тож для малюків із особливими потребами передбачено всі зручності у гігієнічних кімнатах, на ігрових майданчиках. Для формування толерантного товариства дітей, батьків, персоналу ДНЗ створено спеціальні кімнати спілкування та психологічного розвантаження, а також лікувальної фізкультури.

Фото прес-служби Сєвєродонецької міськради.